woensdag 28 mei 2008

BEHALVE IN TEMSE NU OOK IN ZEMST VERBODEN

twee uitgebreide artikels vandaag, donderdag, in de dagbladpers (dominique piedford in gva en jeroen de preter in demorgen), leggen het exact uit, wat er is gebeurd:

ook het gemeentebestuur van zemst heeft een gepland optreden van "myn leven met leterme" verboden - naar hun eigen woorden "preventief gecensureerd", én naar eigen woorden "omdat we een cd&v-gemeente zyn" (ik geloof myn oren niet...)

hebben ze vorig jaar in de pers deze photo dan nooit gezien (hy stond nochtans in zes kranten); philip heylen (schepen cultuur antwerpen; cd&v) en prins laurent (nog voor zyn dotaties gingen slinken...) en ikzelf met een blik die volgens els crawls 'bevestigt dat ik myn communie heb gedaan'...

12 opmerkingen:

Kristomurti zei

Wat is dat toch met dat verbieden???

Jim-Bar zei

man man man

Gerrit zei

*zucht*

Dirk Turpin zei

rare jongens, die gasten van cd&v

Anoniem zei

Onbegrijpelijk ...

Jan-Bart De Muelenaere zei

Onvoorstelbaar!

Anoniem zei

link naar het artikel? ik vind dit noch op de morgen, noch op de gazet van antwerpen terug...

Vitalski zei

het staat op pagina 21 van de bis...
de gva heb ik hier eve ni ligge...

Rode Ridder zei

misschien willen ze in zemst ook even beroemd worden als in temse na hun boycot ginds?

Valerie zei

dat verbieden brengt natuurlijk ook positieve dingen met zich mee...

Vitalski zei

goed, het blijkt dus niet de gemeente zelf te zyn geweest, maar hun cultuurcoördinator die zomaar even meende namens hun te mogen spreken en oordelen, zelfs zonder hen in te lichten - maar dan ligt de fout nog steeds niet by my, maar wel by hun eigen functionarissen

Anoniem zei

Mijn maten en ikzelf (allen zemstse jongeren) vinden dit een schande! Dat dit nog kan! Wij zouden het stuk toch graag zien doorgaan uit protest hiertegen. Dit kan toch gewoon niet in een tijd waar vrije meningsuiting van groter belang speelt.